Little Friends - Poppenhuismeubeltjes Werkkamer

Staat: Nieuw product

Haba

HAB964

Welkom in Haba's poppenwereld! (51)

Haal de interieurontwerper in jou naar boven met deze leuke poppenaccessoires! Met kasten, een bureau, een computer en veel meer richt jij een knappe werkkamer in.

Bij het inrichten kan jouw mini ontwerper zijn of haar fantasie de vrije loop laten!

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306155

CollectiePoppenwereld
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Little Friends poppenhuisaccessoires van Haba om de woning van jouw popjes mooi in te richten. Mix en match de accessoires hoe jij wilt voor een uniek interieur te creëren.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materialen: linde (triplexplaat) & beuk
Inhoud: 1 bureau, 1 kast, 2 stoelen, 1 vloerlamp, 1 beeldscherm met toetsenbord, 1 dressoir met deuren en legplank
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Vervoort M.
  •  de 14/06/2021
goed voor het gebruik bij het poppenhuis
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Welkom in Haba's poppenwereld!
Inspiratie en stories