Little Friends speelset zandbak *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB002

Little Friends van HABA (94)

Zandbaken zijn onweerstaanbaar voor kleine kinderen, ook als ze mini zijn.

Deze speelset is een leuke uitbreiding voor rollenspelletjes in het Little Friend-Poppenhuis van Haba.
 

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303014

CollectieLittle Friends
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 3 jaar

Het leuke aan de Little Friends-collectie van Haba is dat het een speelwereld is die je eindeloos kan uitbreiden. Deze leuke speelset met zandbak zullen je kleinste poppetjes dan ook graag zien komen!

Inhoud: 1 zandbak, 1 emmer, 1 gieter, 1, zandschop, 1 zeefje, 2 zandvormpjes.

Afmetingen zandbak: 12cm hoog.

Materiaal: hout, poylyester.

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, het is speelgoed ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De poppetjes zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevings- & verbeeldingsvermogen keer op keer.

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.617.211.70.122
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories