Luxe bowler bag luiertas *

Staat: Nieuw product

Lässig

Op stap met de kleine spruit? Dat doe jij liefst in stijl! Deze luxueuze luiertas in imitatie reptielenleer past perfect bij hippe mama's....

129,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LBOB352

Collectie4 family
TypeLuiertassen
KleurMeerkleurig
Op stap met de kleine spruit? Dat doe jij liefst in stijl! Deze luxueuze luiertas in imitatie reptielenleer past perfect bij hippe mama's. Terwijl de tas beantwoordt aan alle noden van moeder en kind, combineert hij mulitfunctionaliteit met trendy design. Daar kon je vroeger alleen maar van dromen. Zet de trend en maak je keuze uit de drie stijlvollle kleuren!

Deze zeer gedetailleerde luiertas met twee grote compartimenten bevat echt alles wat een kersverse moeder nodig heeft. Bij de tas hoort een verschoningsmatje in een zakje onderaan, een uitneembare geïsoleerde flesjeshouder en een los zakje met ritssluiting. Langs de binnenkant vind je, als scheiding tussen de twee compartimenten, een waterdicht vak met rits om natte kleertjes in te stoppen. Verder bevinden zich binnenin een extra zijzakje met rits, een zakje voor je gsm, twee grote zijvakjes en een verwijderbaar compartiment voor potjes en flesjes. De bijgeleverde buggyclips en een verstelbare schouderband maken het plaatje compleet. Materiaal: kunstleer zonder gebruik van PVC, cadmium, nikkel, azo componenten en ftalaten.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3934.5161.65
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.