Luxe luchtmatras - Tropic Nana

Staat: Nieuw product

Sunnylife

KZ40097

Ga helemaal bananas in je zwembad deze zomer met de Tropic Nana luchtmatras uit de 'Tropicool-collectie' van Sunnylife!

57,00 €

22,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SULLLOTC

Leeftijdvanaf 6 jaar

Voor deze capsule collectie 'Tropicool' deed Sunnylife een beroep op de Franse illustrator en auteur Tiffany Cooper. Zij liet haar eigenzinnige kijk los op de iconische ontwerpen van Sunnylife, met als resultaat dansende bananen, flamingo's with 'attitude' en coole cactussen.

'Stylish' ronddobberen is de trend voor deze zomer. Sunnylife is wereldvermaard voor zijn 'inflatable lie-ons', en deze coole gele banaan is misschien wel de leukste van allemaal.

Compleet met een reparatiepatch.

Materiaal: 0.25 mm PVC

Formaat: 118 x 188 x 18 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1.881.180.181.44
Sunnylife - De missie van dit Australische merk is simpel: de authentieke zomerstijl van de stranden van Sydney delen met de rest van de wereld. En of dit gelukt is, de Sunnylife producten vind je wereldwijd op trendy stranden, in zwembaden en in zonovergoten vakantiebestemmingen. De collectie bevat elke denkbare zomer musthave, uitgevoerd in modieuze grafische dessins en trendy prints, allemaal in hippe verpakkingen. Het gamma bestaat uit opblaasbare loungedieren, strandballen, beachradios, zandspeelgoed, picknick servies, koeltassen en zo veel meer. Laat de zomer maar komen!