gobelet loupe Terra Kids

Machtige Terra Kids bekerloep

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14097

Terra Kids collectie by Haba (47)

Ontdek de wereld van dichtbij met deze geweldige bekerloep. Ga op zoek naar interessante insecten of schatten en bewaar ze in deze handige beker....

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5241

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 6 maanden
Ontdek de wereld van dichtbij met deze geweldige bekerloep. Ga op zoek naar interessante insecten of schatten en bewaar ze in deze handige beker. Door het deksel met twee loepen, kan je alles vergroot bekijken. De beker bevat alvast een kunststoffen spin om mee te oefenen.
Materiaal: kunststof
Afmetingen: doorsnede ca. 7 cm
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
58.89.10.064
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories