Machtige tovenaar - Daniel

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (140)

Hocus, pocus, pats ... met deze fluwelen tovenaarscape Daniel tover je je kleine hartendief moeiteloos om tot een rasechte magiër. Deze stoere verkleedoutfit is ideaal voor carnaval, Halloween en de rest van het jaar te dragen ;-)

44,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100723

PersonageHeks/Tovenaar
TypeVerkleedkostuums
KleurBlauw

Daniel is een prachtig, diepblauw tovenaarscape - een ontwerp van Souza for Kids! - met glinsterende brede banden vol maantjes en sterren, zilveren randen en brede mouwen. Je kan de cape sluiten met velcro-sluiting. Bijpassende Daniel toverhoed is apart verkrijgbaar.

Maten: 4-8 jaar

Create your happy fantasy met de geweldige collectie van Souza for Kids! Op de top van de duinen wacht de in goud gehulde Marilise op haar gasten. Haar sprankelende kroon is speciaal ontworpen vor het feest van vanavond. De elfen zusjes hebben de confetti al klaar gezet, terwijl Valentine arriveert met haar paraplu in de lucht. Met haar haren vol fladerende vlinders kijkt elfje Jaelyn uit over het strand. Wat ziet ze daar? De stoere spaceman loopt in zijn flitsende pak verheugd naar prinses Olivia... dit is écht Happy Fantasy ... Souza Kids! daar word je vrolijk van.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.24
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories