Magda tetra deken - Sea blue

Blauwe plaid uit organisch katoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1415

Aan tafel met Liewood (178)

Een dekentje om vanaf dag één te koesteren, je baby'tje voor het eerst in te wikkelen, onder te dekken tijdens de warmere dagen van het jaar of boven te halen wanneer je subtiel borstvoeding wil geven in het openbaar.

Dit wondermooi en streelzacht babydeken van hoogstaande kwaliteit geeft geborgenheid en zal meteen een onmisbaar item worden in jouw baby uitzet.

43,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12928 6900

CollectieMagda
TypeDekentjes
PrintsSea blue
KleurBlauw

Magda tetra zomerdeken Sea Blue van Liewood is een wondermooie musthave om je baby lekker onder te dekken tijdens de warmere dagen van het jaar. Dit tetra deken zorgt voor geborgenheid en stijl, verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.

Materiaal: 100% organisch 4-laags tetra katoen
Afmetingen: 120 x 120 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit fantastisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, kniekousen, zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies in delicate kleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen.Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezinLiewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur.Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproductenLiewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind.Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories