Magisch mini puzzel Eenhoorn - 12 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER177

Mini cadeautjes, maxi pret! (546)

De mini-puzzels van Crocodile Creek zijn de perfecte eerste puzzels voor jouw kleuter. Ze zijn gemaakt uit stevig gerecycleerd karton en stimuleren de oog-handcoördinatie van jouw mini puzzelaar. De fijne motoriek wordt dus bijgeschaafd en tegelijk zijn ze heerlijk kleurrijk én leuk om naar te kijken.

Een ideaal geschenk voor een 2e verjaardag!

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3841126

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Thema's en onderwerpenSprookjes en magische figuren

Eerste puzzel Eenhoorn van Crocodile Creek met 12 stukjes in een toffe bijpassende doos. Ideaal voor kleine handjes, om cadeau te doen, voor thuis of onderweg en om je kleintje het plezier van puzzelen bij te brengen.

Aantal stukjes: 12 puzzelstukjes

Afmetingen: puzzel 3 x 30 cm - doos 14,5 x 15 x 5 cm

Leeftijd: 2+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
811.530.111
  • Door Robin L.
  •  de 15/01/2021
De puzzels van Crocodile Creek zijn allemaal beeldig, van goede kwaliteit en ze zijn bewust met recyclen!
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories