Magisch mooie Regenboog servetten

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR082

Alles voor een regenboog feestje (70)

Alle magie die regenbogen in zich dragen vind je terug in deze unieke servietjes van Meri Meri. Stralend kleurrijk en origineel van vorm.

Een top-item voor alle leuke feestjes in het verschiet!

8,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 168004

CollectieRainbows
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Stijlvolle set servetten in de vorm van een kleurrijke regenboog van Meri Meri, deze set van 20 papieren servetten in felle kleurtjes zorgt voor een instant magisch feestje voor groot en klein.

Helemaal verkocht voor een stralend Regenboog-thema? Kijk dan zeker ook naar de bordjes, koffertjes en strijkapplicatie van Meri Meri in dezelfde kleurrijke print uit onze collectie.

Afmetingen: 16,5 x 11,5 cm (opengevouwen 33 x 23 cm)

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.170.030.07
  • Door Anonymous A.
  •  de 02/04/2020
Leuk design
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories