Magisch mooie servetten - Winged Unicorn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR463

Alles voor een regenboog feestje (73)

Hou je van eenhoorns en een beetje magie? Dan mogen deze unieke Unicorn servetten echt niet ontbreken op je eerstvolgend feestje. Ze zijn uniek van vorm en supermooi om je feesttafel aan te kleden. Maar ook je hapjes kan je serveren met deze magische feestaccessoires.

7,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 205012

CollectieMagical Unicorns
TypeBorden
KleurWit

Magische set van 16 Winged Unicorn servetten vol neon kleurtjes en met details in goudfolie. Ideale tafeldecoratie voor je communiefeest, babyborrel of magisch verjaardagsfeestje. Er zijn ook bijpassende eenhoorn bordjes verkrijgbaar.

Materiaal: papier

Afmetingen: 16,5 x 16,5 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een regenboog feestje
Inspiratie en stories