Tattoos Les Parisiennes

Magisch mooie tattoos - Les Parisiennes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO026

les Parisiennes de Moulin Roty (13)

Madame Constance, Mesdemoiselles Eglantine, Colette, Eloïse, Agathe en Blanche ... op en top Parisienne en altijd helemaal in stijl nemen ze je mee voor een dagje shoppen in de magische straten van Parijs ...  je gaat toch mee?

Je bent alvast helemaal in stijl dankzij deze prachtige plaktattoos van Moulin Roty, helemaal in stijl!

2,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642555

CollectieLes Parisiennes
TypePlaktattoos
Leeftijdvanaf 3 jaar

Wondermooie plaktattoos - uit de Les Parisiennes - met vintage touch en deels uit koperfolie voor jouw mini fashionistas van Moulin Roty. Ideaal om je outfit compleet te maken of net een stapje verder te gaan als je een feestje in het vooruitzicht hebt.

De tattoos zijn super makkelijk aan te brengen: knip je favoriete design uit, trek de beschermfolie eraf, plaats het design op de huid en maak het nat met een vochtige doek of spons. Als je voldoende hebt gedrukt rustig het papiertje eraf trekken en klaar is kees. Wat een plaatje!

Afmetingen: 14 x 8 cm

Leeftijd: voor kleine fashionistas vanaf 3 jaar

Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen de Parijse illustratrice en set designer Lucille Michieli, die na haar studies aan de Estienne Art school in Parijs werkte ze als grafisch ontwerpster en junior artistic director. Vandaag de dag werkt ze voornamelijk voor een brede waaier aan kinder/mode-magazines. Ze geeft persoonlijkheid en gevoel aan deze Les Parisiennes-collectie vol heerlijke zachte stofjes, allemaal erg Parisienne, helemaal haar stijl en gebaseerd op de vrouwen die ze elke dag gadeslaat in haar eigen district Montmartre.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.01
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories