Magische Bio grime set 3 kleuren - Fee en Vlinder

Staat: Nieuw product

Namaki

CB165

Namaki, het eerste merk voor natuurlijke en biologische schmink en grimme merk sinds 2013.

Deze ecologische schminkset is zowel natuurlijk als leuk, lokaal geproduceerd in Frankrijk en Europa. Ze respecteren mens en milieu, van de samenstelling tot de keuze van de verpakkingsmaterialen.

15,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 110082

PersonageFee/Elf

Een magisch verjaardags-of verkleedfeestje? Met Namaki grimeer je je kids in enkele minuten tijd in een fee, prinses, vlinder en elk ander magisch karakter.

Deze schminkset op waterbasis is biologisch gecertificeerd en hypo-allergeen en bevat alles om zich te amuseren: 3 make-up kleuren op een palet van wit,roze en paars, 1 make-up borsteltje en een instructieboekje met stap voor stapinstructies.

Gebruik de make-up met een beetje water en breng aan op de huid met behulp van de kwast of het sponsje. Ontschminken gaat heel eenvoudig met een lauw water en een beetje zeep. Laat na gebruik het palet en de accessoires goed drogen alvorens ze op te bergen in de doos. Deze grime-set kan tot 12 maanden na opening gebruikt worden.

Waarschuwing : dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar omwille van de aanwezigheid van kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Altijd gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Gecertificeerd door Bureau Veritas Certification met label Cosmebio.

  • 99% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong,
  • 10% uit biologische landbouw.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
Namaki - Het franse merk Namaki voert veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Alle Namaki producten worden enkel uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk en zijn klinisch getest en hypo-allergeen verklaard. Ook respect voor het milieu is geen holle kreet bij Namaki. Het fabricatie-proces van de make-up verloopt volgens strikte normen (geen pesticiden, enkel bio-producten worden gebruikt). De verpakking wordt zo klein en licht mogelijk gemaakt, wat resulteert in minder CO2 uitstoot bij het transport van de producten. Waar mogelijk wordt niet-gebleekt karton gebruikt voor de verpakking. En last but not least zijn alle Namaki producten 100% recycleerbaar.