Magische glow in dark puzzel - In het bos

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER140

Op zoek naar een magisch en leuk cadeau? Kies dan voor deze glow-in-the-dark puzzel vol slapende bosdieren. Net moeilijk genoeg om een uitdaging te zijn, geeft licht in het donker én onthult extra verrassingen die je eerst niet zag. Want slapen die dieren wel echt?

Bewonder het resultaat van je puzzelkunsten zowel in het licht als in het donker en ga voor dubbel zoveel fun elke keer weer.

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 355402

Heel wat bosdieren komen pas tot leven als het donker wordt, je ontdekt het allemaal op deze glow-in-the-dark puzzel In the Forest van Mudpuppy. Een fantastisch geschenk voor een kleine puzzelfan, gemaakt uit 90% gerecycleerd karton en geprint met non-toxische verf.

Nadat je alle 100 stukjes op hun plaats hebt gelegd mag het licht uit en komen de nachtdieren tot leven want de puzzel geeft licht in het donker en tegelijk veranderd het tafereel, hoe leuk is dat!

Aantal stukjes: 100

Afmetingen puzzel: 46 x 30,5 cm - doos: 19 x 13 x 9 cm

Aanbevolen leeftijd: 5-8 jaar

Materiaal: gemaakt uit 90% gerecycleerd karton en geprint met niet giftige inkt - goed voor de planeet.

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy.  Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
131990.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.