set glitter toverstafjes

Magische set - glitter toverstafjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR126

Hocus, spocus, pats! Gooi het meest magische feestje en voorzie elke genodigde van een eigen glitter stafje met deze leuke set toverstafjes van Meri Meri.

Gebruik ze om je feesttafel origineel te versieren of geef ze mee als gadget in de feestzakjes.

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 175753

CollectieFairies
TypeFeestaccessoires
KleurRoze

Super sprankelende Meri Meri toverstafjes, om je feestje makkelijk te voorzien van een magische toets. Elk stafje is voorzien van een glinsterende ster en ze zitten verpakt per 8 stafjes in 4 kleuren.

Afmetingen verpakking: 5,5 x 18 x 5,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.060.180.03
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...