Magische set van 12 papieren bordjes Eenhoorn

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC047

Alles voor een eenhoorn feestje (49)

Feestje in het verschiet? Wat dacht je van een magisch unicorn-thema?

Met deze roos kartonnen bordjes - uit de Celebrations collectie van A Little Loverly Company - ben je alvast vertrokken voor regenbogen en magische sferen.

2,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PTPLUN05

CollectieLovely Party
TypeFeestaccessoires
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurEenhoorns

Serveer de heerlijkste creaties en traktaties op deze magisch papieren eenhoorn bordjes van A Little Lovely Company. Om het unicorn-feestje helemaal compleet te maken kan je deze schattige roze bordjes ook combineren met de eenhoorn cupcake set en/of de papieren eenhoorn bekertjes uit dezelfde collectie van dit leuke merkje uit Nederland. In deze set zitten 12 papieren bordjes.

Afmetingen: 22,6 x 2,2 x 22,6 cm

Materiaal: papier

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
232350.16
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories