Magische sneeuwbol - Il était une fois

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO091

Il était une fois - Moulin Roty (25)

Zie ze draaien, de chique ballerina-muis lijkt vlijtig pirouettes te draaien onder de dwarrelende sneeuwvlokjes. Deze Moulin Roty schuddebol zorgt voor een magische sfeer en past perfect in de fantasierijke wereld van elk kind.

12,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 664242

CollectieIl était une fois
TypeSneeuwbol
Leeftijdvanaf 3 jaar

Zoete sneeuwbol uit de 'Il était une fois'-collectie van Moulin Roty, met ballerinamuis in het midden. Zachte kleurtjes en super leuk om in de kamer van jouw prinses een plaatsje te geven.

Afmetingen: 9 x 8 cm hoog

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Dominique O.
  •  de 06/02/2020
Mooi
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories