Magnetische reisspel - Tangram

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO106

Op de trein, in de auto, op vakantie, onderweg, ... de magnetische reisspelletjes van Moulin Roty komen overal van pas en zijn reuze leuk om keer op keer te spelen.

Na de populaire zeeslag breidt hun magnetische spelletjes collectie uit met onder andere dit prachtig Tangram, je kan deze puzzel makkelijk openklappen, alles is magnetisch en op 1-2-3 weer op te bergen als je op je bestemming bent.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713143

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeReisspelletjes*
Leeftijdvanaf 4 jaar

Magnetisch reisspel Tagram uit de Aujourd'hui c'est mercredi collectie van Moulin Roty. Een tangram is een puzzel met meerdere oplossingen, dit stimuleert het creatief en logisch nadenken, observatie vermogen en ruimtelijk inzicht bij je kind. Deze kleurrijke puzzel is makkelijk open en toe te klappen en kan dankzij zijn compacte reisformaat  en handvat overal met je mee naartoe reizen. Ideaal om je kleintje onderweg creatief bezig te houden. Een leuk en origineel geschenkidee!

Inhoud spel: 2 opvouwbare kartonnen borden, 9 recto verso kaarten met figuren die je kan reproduceren, magnetische tangram stukjes in verschillende felle kleurtjes: 1 vierkant, 1 parallellogram en 5 gelijkbenige driehoeken van verschillende groottes.

Afmetingen: 18 x 15 cm

Materiaal: karton en magnetische plaat

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Charlotte C.
  •  de 16/04/2020
leuk, goed voor ruimtelijk inzicht wel jammer dat het een beetje puzzelen is om doosje terug gesloten te krijgen eenmaal je het gebruikt
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.