Memospel - Prinses Mina en haar diamanten

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Straks begint het grote bloesembal in het sprookjeskasteel. Elke prinses wil dan de mooiste zijn. Maar de fonkelende edelstenen om hun amuletketting te versieren, zijn in de juwelenkist door elkaar geraakt. Welke prinses heeft het beste geheugen en kan de meeste edelstenenparen aan haar amuletketting rijgen.

4,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301848/301847

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeMemoryspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Eenk fonkelende rijgmemo met 36 edelsteenplaatjes en 4 amuletkettingen. Een leuk extraatje: het spelmateriaal wordt een prinsessensieraad. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar, 2-4 spelers. Gemiddelde speelduur: 10-15 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.51840.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories