Meubelkit - Badkamer

Houten knutselset met badkamer meubeltjes voor je Muizenhuis

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH025

Bouw je eigen Muizenhuis (18)

Ook de Muizenhuis muizen verdienen een mooi afgewerkte badkamer, toch? Met dit knutselpakket bouw je in een handomdraai je eigen badkamer voor jouw Muizenhuis.

Steek ze in elkaar, verf of versier elk meubeltje zoals jij graag wilt en laat jouw fantasie vrije loop met leuke details & eigen creaties.

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH02010

TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 6 jaar

Meubelkit Badkamer van Het Muizenhuis is een unieke DIY knutselset om badkamermeubels voor je muizen te maken. De speelgoed meubels voor jouw eigen Muizenhuis zitten verdeeld over vier houten platen en zijn ontworpen door Tom en Karina Schaapman: de originele makers van het echte Muizenhuis.

Inhoud: 6 stuks houten badkamer meubilair om zelf in elkaar te steken, 4 potjes verf, penseel, instructies - exclusief muizenpopjes

Je zult zien het Muizenhuis is zo veel meer dan een gewoon poppenhuis - het is een wereld op zich! Check alle knutselset en de muizenspeelpoppetjes om het speelplezier compleet te maken >

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Materiaal: Hout met CE label
Afmetingen verpakking: 28,1 x 19,6 x 2,6 cm
Gewicht: 249 gr

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories