Meubelkit - Ramen en deuren

Houten knutselset met ramen en deuren voor je eigen Muizenhuis

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH027

Bouw je eigen Muizenhuis (18)

Volop bezig met je eigen Muizenhuis te maken? Dan mag dit knutselpakket zeker niet ontbreken.

In dit DIY pakket vind je talloze ramen, deuren, en luiken voor jouw eigen Muizenhuis. Onmisbaar wanneer je meerdere kamers maakt! Verf of versier de deuren, luikjes en ramen zoals jij graag wilt en laat jouw fantasie vrije loop met leuke details en eigen creaties.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH02009

TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 6 jaar

Meubelkit Ramen en Deuren van Het Muizenhuis is een unieke DIY knutselset om om je Muizenhuis ook aan de buitenkant extra leuk en uniek te maken. De deuren en ramen voor jouw eigen Muizenhuis zitten verdeeld over vier houten platen en zijn ontworpen door Tom en Karina Schaapman: de originele makers van het echte Muizenhuis. Inhoud: 4 houten platen met ramen, een voordeur, huisnummers, ... om zelf met elkaar te matchen, 4 potjes verf, penseel, instructies - exclusief muizenpopjes Je zult zien het Muizenhuis is zo veel meer dan een gewoon poppenhuis - het is een wereld op zich! Check alle knutselset en de muizenspeelpoppetjes om het speelplezier compleet te maken >

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Materiaal: Hout met CE label
Afmetingen verpakking: 28,1 x 19,6 x 2,6 cm
Gewicht: 242 gr

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories