Meubelkit - Woonkamer

Houten knutselset met mini meubeltjes en verf

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH020

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Jouw Muizenhuis kamers inrichten was nog nooit zo leuk als met dit knutselpakket Woonkamer! Ideaal om het gezelliger te maken in jouw Muizenhuis.

Schilder elk meubeltje zoals jij het graag wilt en laat jouw fantasie vrije loop met leuke details & eigen creaties. Het resultaat is altijd even uniek als wondermooi!

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH02001

TypeKnutselsets
Leeftijdvanaf 6 jaar

DIY Meubelkit Woonkamer van Het Muizenhuis is een unieke knutselset om zelf mini muizenmeubeltjes te maken voor je eigen muizenhuis. De meubels voor jouw eigen Muizenhuis zitten verdeeld over vier houten platen en zijn ontworpen door Tom en Karina Schaapman: de originele makers van het echte Muizenhuis.

Inhoud: 6 stuks houten woonkamer meubels om zelf in elkaar te steken, 4 potjes verf, penseel, instructies - exclusief muizenpopjes

Je zult zien het Muizenhuis is zo veel meer dan een gewoon poppenhuis - het is een wereld op zich! Check alle knutselset en de muizenspeelpoppetjes om het speelplezier compleet te maken >

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Materiaal: Hout met CE label
Afmetingen verpakking: 28,1 x 19,6 x 2,6 cm
Gewicht: 313 gr

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories