Mijn eerste puzzels - Boerderij

Mijn eerste puzzels - Boerderij

Staat: Nieuw product

Haba

KZ30280

Puzzelen blijft een van de leukste activiteiten op een knusse middag. Jouw kleintje kan nu ook beginnen met puzzelen met deze geweldige puzzel van de boerderij.

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302720

CollectieMijn eerste puzzels
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken

De puzzel bestaat uit 5 onderwerpen met 2, 3 of 4 puzzelstukken. De puzzelstukken zijn groot zodat kleine handjes er gemakkelijk mee kunnen spelen. Puzzelen bevordert de fijne motoriek, de oog-handcoördinatie en de observatie en is daarnaast dolle pret voor jouw kleintje!

Voor kinderen vanaf 2 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
282350.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.