Mijn eerste spellen - Boodschappen doen

Staat: Nieuw product

Haba

Op naar de markt! Iedereen heeft een eigen boodschappenlijstje met 4 dingen die moeten gekocht worden. Maar waar kan je broodjes kopen en welke marktkraam heeft er kaas? Hoeveel kosten de sokken en zijn er nog lekkere aardbeien? En wat kan je allemaal kopen met het grote bankbiljet?

De dobbelsteen bepaalt telkens aan welke marktkraam gewinkeld mag worden. Wie het eerste zijn lijstje afwerkt is de supershopper en win het spel!

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302783

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Fijn leer- en dobbelsteenspel Boodschappen doen uit de eerste spellen collectie van Haba. Het spel oefent vergelijken en ordenen en is een eerste  kennismaking met geld via de 12 leuke muntstukken van hout en een liefdevol vormgegeven 3D-marktkraam. Daarnaast kunnen de kinderen ook vrij met het speelmateriaal spelen en daarbij verschillende rollenspellen rond boodschappen doen, uitproberen.

Inhoud van de speldoos: 1 marktkraam (bestaande uit: bodem van de doos met inlegstuk, speelbord en decorplaat), 8 kleine muntstukken met kroon, 4 grote muntstukken met ster, 4 HABA-biljetten, 16 artikelplaatjes in 4 categorieën, 4 boodschappenlijsten, 1 dobbelsteen en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 1-4.

Spelduur: 10 minuten.

Materiaal: hout en karton

Geschikt voor spelers van 2 - 99 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.86.822.60.83
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!