Mijn eerste spellen - Maxi's memo

Staat: Nieuw product

Haba

Mijn eerste spellen van HABA (30)

Onthoud waar elk diertje zich verstopt heeft en ga op zoek naar de juiste dierenparen. Degene met de hoogste parenstapel wint het spel!

Leuk om alleen of met anderen samen te spelen.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306065

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeMemoryspelletjes
Leeftijdvanaf 2 jaar

Maxi's Memo van Haba heeft memokaartjes met schattig diertjes en mooie houten speelfiguren. Het memoriespel kan je alleen spelen of samen met anderen.

Leeftijd: vanaf 2 jaar
Aantal spelers: van 1 tot 4 spelers
Materialen: beuk & karton
 1 kinderkamerspelbord, 1 Maxi speelfiguur, 24 memokaartjes

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mijn eerste spellen van HABA
Inspiratie en stories