NULL

Mijn eerste zoekpuzzel - In de stad

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21505

Wat is er allemaal aan de gang in de stad? Er valt zoveel te beleven!
Mijn eerste zoekpuzzel: In de stad heeft extra grote...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301100

TypeZoekpuzzel
Leeftijdvanaf 2,5 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Wat is er allemaal aan de gang in de stad? Er valt zoveel te beleven!
Mijn eerste zoekpuzzel: In de stad heeft extra grote puzzelstukken en is perfect als eerste puzzel. De puzzelstukken zijn vrij te combineren, want elk stuk past. Zo stelt je kleine puzzelwonder zijn eigen stad samen.

De puzzel bestaat uit 9 houten stukken en komt met 3 voorleesverhaaltjes. Welk stadsdeel is jouw favoriet? Voor kleine puzzelaars vanaf 2.5 jaar.
Afmetingen: 90 x 18 cm. Materiaal: hout.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
901800.8
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.