Milestone fotoalbum - Baby's First Photos

Baby's eerste fotoalbum met 12 leuke diertjes.

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP214

Dat eerste jaar vliegt voorbij! Een jaar vol mijlpalen maar voor je het weet ben je een eerste verjaardag aan het plannen. Gelukkig kan je eeuwig het eerste levensjaar van je baby herbeleven dankzij dit prachtig geïllustreerd babyalbum van Wee Gallery

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-Photo

Maak een blijvende herinnering van je baby 's eerste levenjaar met dit prachtig baby milestone album. Maak elke maand een foto van je kleine schattebout met één van de 12 diertjes, er is er eentje voor elke maand, en zo heb je een prachtige herinnering na 12 maanden. Je kan de foto's makkelijk in het album schuiven. Ook erg origineel als kraamgeschenk.

Komt in een doosjes, inclusief 12 maandkaarten met diertjes om aan je baby te geven voor een foto of naast hem te leggen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
162141
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.