Milieubewuste zelfbouwkit - Green rocket

Staat: Nieuw product

4M

KZ16944

Apollo 11 inspiratie (110)

Een groen project voor kleine wetenschappers! Deze raket wordt van afval gemaakt en werkt op groene energie. Met een krant, twee plastiek flessen...

16,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Een groen project voor kleine wetenschappers! Deze raket wordt van afval gemaakt en werkt op groene energie. Met een krant, twee plastiek flessen en de accessoires in de doos kan je een raket maken die tot 25m in de lucht kan vliegen.

Inhoud: 1 set kleine bout en moer, 1 set grote bout en moer, sluitring en splitring, schroeven. 1 set dubbelzijdig plakband, 2 flesverbindingshelften, 1 standarm, 1 lanceerbuis, 2 pijpklemheften, 1 flexibele buis, 2 piepschuim raketkoppen, 12 vinsjablonen, 2 raketrompplaten en gedetailleerde instructies. Ook benodigd maar niet inbegrepen in de set: kleine kruiskop-schroevendraaier, plakband, schaar, 2 lege plastiekflessen en oud papier.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Begeleiding van een volwassene is aanbevolen.

Dit filmpje geeft je alvast een voorsmaakje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1721.55.50.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.  
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories