Mini buggyboek - Draak Duri

Staat: Nieuw product

Haba

HAB403

Draak Duri maakt een uitstap. Onderweg ziet hij een gele auto en een grappig wormpje in een appel. ’s Avonds is Duri heel moe en slaapt hij onder een boom, terwijl de maan en de sterren aan de hemel staan.

Met het leuke mini buggyboek zijn ook langere ritten in de buggy of de auto niet vervelend voor de kleintjes. En dankzij de handige klittenband raakt het boek niet verloren.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303868

CollectieVoor baby's
TypeBadboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden
  • ideaal als ‘eerste boek’
  • kan altijd mee dankzij de handige lus om het boek aan de buggy, het bedje of het autostoeltje te bevestigen
  • met boeiend knispereffect bij de binnenste bladen


Wasinstructies: 30 °C mild, bleken niet toegestaan, niet in een trommeldroger drogen, niet strijken, niet chemisch reinigen
Afmetingen: 8 x 11 cm
Geschikt vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8290.01
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.