Mini memory spel - Geometrische dieren

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER201

Oefen het kijken en de focus van je kleine spelletjesfan met dit mini memory spel van Mudpuppy boordevol geometrische dieren in de meest bonte kleuren.

Kan jij ze aan elkaar matchen?

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 354751

TypeMemoryspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenDieren

Mini memory spel Geometrische dieren om het observatie en concentratie vermogen van je kind te oefenen. Met 12 prachtig vormgegeven dieren die je aan elkaar moet matchen. De kleine speldoos is ideaal als extra geschenkje of traktatie voor je verjaardag.

Oppenheim Gold Award winnaar

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Inhoud: 24 stukjes (12 paren)
Afmetingen doos: 7 x 7 x 7 cm - kaartje: 6 cm diameter
Materiaal: gerecycleerd karton

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy.  Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.