Mini's - Braadpan

Schattige mini kookpot uit echt metaal

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH032

Bouw je eigen Muizenhuis (18)

Zag je de leukste kleine mini's al, ideaal om jouw zelfgemaakte Muizenhuis mee aan te kleden!

Zet de pan op het gasfornuis of hang hem op in de keuken. Of zet de kookpot midden op een gedekte tafel: het avondeten staat klaar! Dit metalen pannetje is super leuk voor het uitbreiden van je keukentje en zorgen voor nog meer kijk- en speelplezier.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH11005

Mini's Braadpan van Het Muizenhuis hebben precies de goede maat voor je eigen in elkaar geknutselde Muizenhuis speelhuis. De mooie materialen zorgen ervoor dat de mini’s er super realistisch uitzien. Deze mini kookpot is gemaakt uit écht metaal en super leuk voor het uitbreiden van je muizen keukentje. Verzamel alle mini sets voor extra speel- en kijkplezier!

Inhoud: 1 braadpan
Schaal: 1:12
Materiaal: metaal met CE label
Afmetingen verpakking: 7,7 x 4,2 x 1,7 cm - bord: 3 cm diameter
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories