Mini's - Kommen

Set van 4 mini bowls uit echt porselein

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH038

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Ken je de kleine mini's al? Ideaal miniatuur speelgoed om jouw zelfgemaakte Muizenhuis mee aan te kleden.

Dek de tafel van jouw eetkamer, of zet de kommen in de kast. Of misschien staat er wel een kommetje bij de afwas! Deze porselein kommen zijn super leuk voor het uitbreiden van je keukentje of je winkeltje en zorgen voor nog meer kijk- en speelplezier.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH11015

Mini's Kommen van Het Muizenhuis hebben precies de goede maat voor je eigen in elkaar geknutselde Muizenhuis speelhuis. De mooie materialen zorgen ervoor dat de mini’s er super realistisch uitzien, deze 4 diepe bordjes zijn namelijk van écht porselein. Verzamel alle mini sets voor extra speel- en kijkplezier!

Inhoud: 4 bowls
Schaal: 1:12
Materiaal: porselein
Afmetingen verpakking: 7,7 x 4,2 x 1,7 cm - bowls: 2 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Het Muizenhuis is met de hand gemaakt door kunstenares Karina Schaapman. Ze bouwde in 2018 handmatig het eerste huis met kartonnen dozen en afvalmateriaal. Karina wilde een kinderboek maken. Niet met illustraties, maar met echte foto’s van scènes uit  één met de hand gemaakt 3D miniatuurhuis voor muizen . Het verhaal van Sam en Julia sluit perfect aan bij de verbeelding van kleine kinderen.  In Het Muizenhuis ...ben je veilig ...is nieuwsgierig de norm ...is anders niet eng ...zorgen we voor elkaar   Het huis van Julia is gebaseerd op het appartement van de achtjarige Karina en haar moeder. Dit huis vol liefde en creativiteit is de basis van Het Muizenhuis.  Het originele muizenhuis is drie meter hoog en twee meter breed. In 2011 was het zover; Karina’s droom werd werkelijkheid. Haar Muizenhuis werd gefotografeerd en het eerste kinderboek werd uitgegeven. Inmiddels zijn er al zeventien boeken en is het originele Muizenhuis een museumstuk. Wereldwijd succes Ondertussen is Het Muizenhuis is uitgeroeid tot een familiebedrijf en een succes over heel de wereld. De boeken werden reeds vertaald in 27+ talen.  Naast de boeken heeft Het Muizenhuis ook een unieke reeks knutselspullen om een eigen muizenhuis te bouwen. De verhalen naspelen kan natuurlijk ook met de knuffelmuizen van Sam, Julia, Ella en Opa Zeeman. Houd je van authentiek en creatief speelgoed met een vintage twist? Je hebt het gevonden! 
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories