Mini's - Limonade flessen

Set van 4 retro flesjes frisdrank met stickervel

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH039

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Ook muizen willen wel eens gezellig samen drinken. Deze mini flesjes komen dat perfect van pas.

Zet de flesjes in een rijtje op een plank in je winkeltje of in je keukentje. Een limonadeflesje doet het ook super goed op tafel in combinatie met een glaasje. Deze limonadeflesjes zijn super leuk voor het uitbreiden van je Muizenhuis en zorgen voor nog meer kijk- en speelplezier.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH11008

Mini's Limonade flessen van Het Muizenhuis hebben precies de goede maat voor je eigen in elkaar geknutselde Muizenhuis speelhuis. Bij sommige mini's zit een stickervelletje met labels, zodat je zelf kan kiezen welk etiket er op het flesje of potje moet zitten.Verzamel alle mini sets voor extra speel- en kijkplezier!

Inhoud: 4 limonadeflesjes in lichtblauw, roze, oranje en groen met stickervel
Schaal: 1:12
Materiaal: plastic
Afmetingen verpakking: 7,7 x 4,2 x 1,7 cm - flessen: 2,8 cm hoog
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories