Mini's - Melkflessen

Set van 4 retro melkflessen met stickervel

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH040

Bouw je eigen Muizenhuis (18)

Klaar met het in elkaar knutselen van je eigen Muizenhuis? Dan is het tijd voor de inrichting!

Zet deze schattige retro melkflessen op een plankje in je winkeltje of in een rekje voor de deur. In je Muizenhuis keukentje komen ze natuurlijk ook heel goed tot hun recht, bijvoorbeeld op de eettafel of op het aanrecht. Deze melkflessen zijn super leuk voor het uitbreiden van je keukentje en zorgen voor nog meer kijk- en speelplezier.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH11009

Mini's Melkflessen van Het Muizenhuis hebben precies de goede maat voor je eigen in elkaar geknutselde Muizenhuis speelhuis. Bij sommige mini's zit een stickervelletje met labels, zodat je zelf kan kiezen welk etiket er op het flesje of potje moet zitten. Verzamel alle mini sets voor extra speel- en kijkplezier!

Inhoud: 4 wit met blauwe melkflessen + stickervel met etiketten
Schaal: 1:12
Materiaal: plastic
Afmetingen verpakking: 7,7 x 4,2 x 1,7 cm - flessen: 2,5 cm hoog
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories