Mini's - Strijkset

Metalen mini strijkijzer en 3 theedoeken uit stof

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH042

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Je eigen Muizenhuis komt tot leven met de geweldige mini's.Maak een strijkplank (van ijscostokjes) en zet een theedoek met de strijkbout er op. Ook leuk om er een mandje met schone was naast te zetten. Deze strijkset is super leuk voor het uitbreiden van jouw slaapkamer of washok en zorgt voor nog meer kijk- en speelplezier.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH11011

Mini's strijkset van Het Muizenhuis hebben precies de goede maat voor je eigen in elkaar geknutselde Muizenhuis speelhuis. De mooie materialen zorgen ervoor dat de mini’s er super realistisch uitzien in jouw Muizenhuis. Het strijkijzer is gemaakt uit echt metaal. Verzamel alle mini sets voor extra speel- en kijkplezier!

Inhoud: 1 stijkijzer, 3 theedoeken
Schaal: 1:12
Materiaal: metaal met CE label en katoen
Afmetingen verpakking: 7,7 x 4,2 x 1,7 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories