Mirabelle poppenhuis - Sandy

Houten speelhuis van drie verdiepingen met dak en schoorsteen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD6601

Stijlvol spelen met Liewood (67)

Een poppenhuis zorgt altijd voor urenlang speelplezier en fantasierijk imitatiespel.

Kinderen kunnen levensechte situaties nabootsen en sociale vaardigheden zoals communicatie en het oplossen van problemen trainen. Kleed het houten huis aan met de Liewood poppenhuis meubels en je speelpopjes familie is klaar om in te trekken.

150,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW15092-5060-ONE SIZE-CU

TypePoppenhuizen
PrintsSandy
KleurCrème

Mirabelle poppenhuis Sandy uit de speelgoedcollectie van LIEWOOD is een prachtig speelhuis met 3 verdiepingen, dak, schoorsteen en veel ruimte om te spelen. Het onderste verdiep kan je ook los zetten van de bovenste 2 verdiepen en zo variëren in je speelmogelijkheden.

Plat verpakt geleverd, eenvoudige montage vereist.

Materiaal: 100% multiplex • CE-gemarkeerd
Afmetingen bovenkant: 22 x 40 x 40 cm • onderkant: 32 x 20 x 40 cm
Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek - niet onderdompelen in water - aan de lucht laten drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard

_

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Stijlvol spelen met Liewood
Inspiratie en stories