Modern poppenhuis - Funkis House

Houten speelhuis met moderne look

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ30227

Ferm Living kIDs (107)

Je poppen verdienen het mooiste huis van de wereld om in te wonen. Dit geweldige poppenhuis van Ferm Living is een goede keuze om je verbeelding in los te laten. Bovendien staat het erg mooi in de kinderkamer en kan je er ook kleine schatten of boekjes in ten toon stellen.

199,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3250

TypePoppenaccessoires
KleurBruin

Het Funkis poppenhuis van Ferm Living is gemaakt van multiplex en heeft twee verdiepingen met kamertjes die jij kan inrichten voor je speelfiguurtjes, mini poppen en je favoriete spulletjes.

Afmetingen: 67 x 56 x 20 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
66.855.5204.8
  • Door Carole D.
  •  de 25/03/2023
leuk huis
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieur items met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het verhaal van Ferm Living Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen. Ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo. Wire Basket by Ferm Living De Wire Basket van Ferm Living is een absolute bestseller. En ook een echte musthave voor in jouw interieur. Deze metalen opbergmand komt in drie maten en verschillende kleuren, én kan je combineren met een matching houten deksel. Met dat deksel bouw je de opbergmand in een oogwenk om naar een trendy tafeltje. Mooi én multifunctioneel dus! Ferm Living kiDs Collectie Breng sfeer in huis met de Ferm Living kiDs Collectie ! In deze collectie vind je alles om de kamer van je kind nog wat gezelliger te maken: muurlampen, kussens, dekentjes, tapijten, bedlinnen, behangpapier en ga zo maar verder. Elke stuk is uniek en van hoogwaardige kwaliteit.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories