Modern vork en lepel - Smoke

Staat: Nieuw product

Mushie

MLU336

Aan tafel met Mushie (92)

Een vork en een lepel, wat heeft je mini meer nodig om lekker aan tafel te gaan en te beginnen smullen? 

Mushie maakt dagdagelijkse handelingen zo veel leuker. Ook met dit bestek kan je alle kanten uit maar één ding is zeker: ze maken elke maaltijd van picknick, over ontbijt tot verjaardagsfeestje leuker, makkelijker en mooier.

6,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.014.02

TypeBestek
KleurGrijs

Vork en lepel Smoke uit de collectie van Mushie. De zachte kleuren en het strak design van dit duo is eenvoudig en elegant tegelijk, bovendien passen ze perfect in de hand van je mini. Dit kinderbestek is gemaakt in Denemarken en mag na het smullen gewoon in de afwasmachine. Ideaal om je maaltijden te vereenvoudigen en opruimen te vergemakkelijken.

Check zeker de rest van de dinnerware collectie van Mushie want alle kleuren bordjes, kommen, bestek en drinkbekers zijn perfect onderling te combineren voor een heerlijke maaltijd. In elke bestekset zit een vork en een lepel voor kinderen.

Materiaal: BPA-vrij polypropyleen plastic
Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller maken. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Mushie brengt ons het beste van alle werelden. Stijlvol design gaat hand in hand met ecologische én betaalbare materialen . Het merk zag het leven in toen Mushie mama werd en op zoek ging naar de beste babyproducten, stijlvol en veilig voor haar baby. Gefrustreerd door het aanbod begon ze haar eigen lijn en werd samen met haar zoontje een eigen merk geboren. Baby's verdienen het allerbeste en verdienen producten die lang meegaan. Mushie maakt enkel gebruik van duurzame en ecologische materialen, brengt f unctionele baby musthaves die minimalistisch en boordevol stijl zitten. Het resultaat zijn producten die zowel mama als baby blij maken. Leuk weetje: de kleuren van de Mushi slabjes matchen perfect met de populaire Bibs tutjes.
Collectie Aan tafel met Mushie
Inspiratie en stories