Mooi geïllustreerde memory - Wilde Dieren

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER008

Crocodile Creek 36 dieren (13)

Memory is een klassieker die je in bijna elke spelletjeskast vindt maar deze versie van Crocodile Creek gaat nog een stapje verder.

Hij zit in een fijne unieke doos, is prachtig geïllustreerd en komt met een extra folder om elk dier te benoemen ... allemaal dingen die het spelen alleen maar leuker maken.

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 383004-1

TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Educatieve en toffe versie van de klassieker Memory met 36 uniek geillustreerde dieren om aan elkaar te paren. Het 'Wilde Dieren' memory spelletje zit in een leuke kokerdoos en er zit een extra 'dierenvinder' folder bij met de namen van alle dieren in het spel in 5 talen.

Om het makkelijker te maken kan je het spel ook spelen met minder stukjes en zo opbouwen.

Afmetingen: doos 7,5 x 19,5 cm - 72 kaartjes ø 6,35 cm

Materiaal: stevig karton

Illustrator: Jonathan Woodward

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7.67.617.80.44
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories