Blumoo slofjes - Net amande/blanc

Mooie Blumoo slofjes - Net amande/blanc

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Easy Peasy SS18 (36)

Wil je die kleine pootjes warm houden? Of kan je gewoon niet wachten om je kleine baby te voorzien van een paar hippe schoentjes? Ga dan voor de Blumoo slofjes van Easy peasy. Volledig gemaakt uit natuurlijke materialen - ze mogen dus af en toe in de mond belanden - en heel makkelijk aan te doen.

De pootafdruk aan de onderkant maakt het geheel helemaal af!

36,00 €

Add to my wishlist

De trendy Blumoo slofjes van Easy Peasy zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leder. Dit maakt ze soepel en tegelijk zo licht dat ze aanvoelen als een tweede huid. Dit mooi paar met witte sterren zullen zeker en vast schitteren aan de voetjes van je kleine kruiper of stapper. Met het lipje achteraan zijn de Easy Peasy's makkelijk aan te trekken, door de zachte rek achteraan blijven ze goed aan de voet zitten.

Alle items van het Franse merk Easy Peasy worden gekleurd zonder gebruik van schadelijke materialen, ook de lijm is op waterbasis. De slofjes komen ook nog eens verpakt in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je opnieuw kan gebruiken als een pennenzak of om kleine spulletjes in je verzorgingstas samen te houden.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten: van 0-6, 6-12, 12-18mnd

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.270.070.070.1
Easy peasy … of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.

product referentie :1E082421J/346/1218

Collectie Easy Peasy SS18
Inspiratie en thema's