Mooie, leerzame puzzel - 36 Birds - 100 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER273

Crocodile Creek 36 dieren (14)

Je zal nooit zoveel vogels bij elkaar zien als op deze wondermooie legpuzzel. 100 stevige stukjes uit mooi gerecycleerd karton vormen samen deze leuke kinderpuzzel met allerlei vogels van over de hele wereld.

Ben je klaar met puzzelen en bewonderen dan kan alles kan mooi samen in de puzzelton. Een echt leuk geschenk voor elk kind!

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3840552

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Plezant & leerrijk tegelijk. Deze mooie puzzel van het populaire Crocodile Creek zit in een unieke koker met touwtje, bestaat uit 100 stukjes en toont 36 verschillende vogelsoorten van over de hele wereld... wist jij dat er zoveel verschillende bestonden? Er zit ook een blad bij met alle benamingen van de pluimachtigen op in verschillende talen.

Aantal stukjes: 100 stukjes - 36 vogels

Afmetingen: puzzel 36 x 48 cm - doos ø12 x 20 cm

Leeftijd: 5+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories