Mozes Mand met matras en bekleding - Jersey ecru

Gezellige gevlochten wieg met zachte bekleding voor nieuwe baby's

Staat: Nieuw product

Childhome

CH890

Op zoek naar een veilig en geborgen plekje tijdens de eerste kraamweken van je baby? Leg je bundeltje geluk in deze moses mand, hét ideale plekje voor pasgeboren baby’s om lekker te rusten.

De genderneurale babywieg komen met een matrasje en zachte ecru bekleding. Lekker licht en makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Zo kan je kleintje altijd rustig slapen.

159,00 €

127,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MBSR3CJOW

CollectieMeubels
TypeMozes mandjes en accessoires
KleurWit

Moses Mand CHILD HOME met matras en Jersey Ecru bekleding is een wondermooi en cosy plekje voor je pasgeboren baby. De prachtige mand met bijgeleverd matrasje voor extra comfort en wasbare bekleding is een knus plekje voor jouw baby om een dutje te doen.

Schommelende wiegstandaard en matrasbeschermer zijn apart verkrijgbaar >

Let op: Gebruik de mozes basket enkel op een stevig, stabiel, horizontaal en droog oppervlak. Laat de draagriemen niet in de reiswieg hangen. Draag de reiswieg nooit met je kind erin. Dit product is alleen geschikt voor een pasgeboren baby.

Afmetingen: 84 x 47 x 29 cm
Leeftijd: vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden (max 9 kg)
Materiaal mand: Maisblad - matras: 55% katoen en 45% polyester - vulling: 100% polyester - cover: 100% jersey katoen
Onderhoud: enkel de hoes is wasbaar

_

Het Belgische CHILDHOME is een familiebedrijf met passie en een ruim assortiment producten voor (jonge) families: van kinderstoelen tot leuke kinderbedden en de famous Mommy Bags. Dit kindermerk zorgt voor stijl, comfort én kwaliteit in je uitzet en interieur. Bekijk de volledige collectie hier >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.7
Meer dan 30 jaar geleden zag Childhome het eerste levenslicht. Dit op-en-top Belgisch kindermerk heeft knappe eigen ontworpen collecties voor baby’s, peuters en kindjes. Van kinderbedjes en kinderstoelen tot speelmatten en verzorgingstassen . Childhome heeft het allemaal. Duurzame kindermeubels voor de kinderkamer Duurzaam, tijdloos en mooi. Deze woorden beschrijven perfect de producten van Childhome. Alle meubels en decoratie zijn gemaakt van de beste materialen en staan mooi in je interieur door de strakke en tijdloze designs. Bij De Kleine Zebra vind je knappe kinderstoeltjes , handige wandrekken , rotan spiegels en veel meer om de kinderkamer om te toveren tot een uniek plekje waar jouw kindje kan groeien en bloeien. Stijlvolle accessoires voor thuis en onderweg Childhome heeft ook fijne accessoires voor elke kamer in huis of voor wanneer je onderweg bent. Denk maar aan stevige rugzakken , handige toilettassen , ruime luiertassen en veel meer. Allemaal zeer stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren en prints om te mixen en matchen.