set de 2 langes (d'emmaillotement) éléphants - xl

multifunctionele (inbaker)doeken 'Big Elephant'

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ23010

Swaddle & Burp doeken van Lässig (10)

De zachte doeken zijn ultra multifunctioneel en komen altijd van pas. Je kan ze gebruiken als inbakerdoek, knuffeldoek, onderlegger, spuugdoek,...

19,95 €

Add to my wishlist

De zachte doeken zijn ultra multifunctioneel en komen altijd van pas. Je kan ze gebruiken als inbakerdoek, knuffeldoek, onderlegger, spuugdoek, zomerdekentje, handdoek ... Noem maar op. Elke setje bestaat uit 2 doeken met schattige olifanten van elk 120 x 120 cm. Materiaal: 100% voorgewassen katoen. Wasbaar in de machine.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12012000.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Swaddle & Burp doeken van Lässig
Inspiratie en thema's