mutlifunctionele 'Twister' sjaal

Staat: Nieuw product

Lässig

Lässig ontwerpt mooie, handige en übercoole tassen en textiel, die van milieuvriendelijk materiaal gemaakt en vooral functioneel zijn. Het...

9,95 €

6,47 €

Zet op mijn verlanglijstje

Lässig ontwerpt mooie, handige en übercoole tassen en textiel, die van milieuvriendelijk materiaal gemaakt en vooral functioneel zijn. Het nieuwste item in de collectie is de multifunctionele 'Twister' sjaal, die een handomdraai op verschillende manieren kan worden gebruikt: als sjaal, muts, haarband, hoofdband, piratendoek, halsdoek of woestijnsjaal. Het high-tech materiaal is aangenaam, zacht, makkelijk te reinigen en kleurvast, ook na meermaals wassen.

De 'Twister' sjaal voor teens en volwassenen is super leuk, grappig en vooral handig! Gerbuik dit trendy accessoire als sjaal, muts, haarband en veel meer... met enkele gemakkelijke handgrepen draag je de sjaal op acht verschillende manieren! Geschikt voor een hoofdomtrek van 53-62cm.

Materiaal: 100% high-tech polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :LTEXT31051