Muuropberger met 30 vakjes - Alfabet

Staat: Nieuw product

By nord

By nord laat zich inspireren door de ruwe maar wondermooie Scandinavische natuur. Deze geweldige muuropberger met 30 vakjes, elk met een letter,...

124,20 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Korting- 70 %

By nord laat zich inspireren door de ruwe maar wondermooie Scandinavische natuur. Deze geweldige muuropberger met 30 vakjes, elk met een letter, is dan ook een absolute eyecatcher en hebbeding voor de kinderkamer. Vanaf nu zullen de kids zonder zeuren opruimen. Zalig!

Respect voor het milieu is het stokpaardje van dit Deens interieurmerk. By nord gebruikt enkel 100% organische materialen en gaat prat op een gewetensvolle productie.

Materiaal: 100% katoen. Afmetingen: 120x130cm. Verkrijgbaar in drie leuke kleurenthema's.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13012002.3
By nord - Eenvoud, functionaliteit en een bekwame productie. Dat zijn de stokpaardjes van het wereldwijd befaamd Deens design. En bij het Kopenhaagse interieurmerk by nord is dat niet anders. Sinds 2008 produceren ze met volle overgave tijdloze home accessoires van de hoogste kwaliteit.Natuurlijke producten met Scandinavische rootsDe ruwe maar wondermooie Scandinavische natuur is hun grootste inspiratiebron. Maar hun liefde voor Moeder Natuur gaat verder dan dat. Organische materialen en een gewetensvolle productie liggen aan de basis van dit knap staaltje Deens design. Duurzame en unieke design producten met respect voor het milieu die schoonheid en functionaliteit combineren. Zeggen dat het geweldig is, is een open deur intrappen.