Muziekknuffel gans - Olga

Ganzenknuffel met rustgevende melodie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO073

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (25)

Olga, de slapende gans is wondermooi van kleur en staat altijd leuk in het bedje of de box van jouw kleintje. Je kan ermee spelen, knuffelen, ... én als je wil wiegt ze je in slaap met haar prachtige rustgevende melodie.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714043

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeMuziekknuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Muzikale knuffel Olga de gans uit de 'Le voyage d'Olga'-collectie van Moulin Roty, deze knuffel is echt prachtig, met verschillende kleurtjes en stofjes en geborduurde accenten in glitterdraad.

Afmetingen: 30 cm hoog

Materiaal: katoen, polyester, velours

Olga is de moedergans, ze vertrek met haar kleintjes in haar kielzog om de wereld te ontdekken en op zoek naar superleuke ontmoetingen. Le Voyage d'Olga is een schattige en poëtische collectie van het Franse Moulin Roty vol leuke wezens en muzikale tonen...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories