Muzikaal boek - Paco en de Afrikaanse muziek

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA022

Waan je in Afrika en ga op muzikale reis. Doorblader dit kleurrijk boekje, druk keer op keer op de knop om naar de prachtige tonen van Afrikaanse muziek te luisteren.

Een leuke, speelse kennismaking met de geweldige Afrikaanse muziek!

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044832273

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurMagali Le Huche
IllustratorMagali Le Huche
GenreGeluidenboekjes
ThemaMuziek

Een toegankelijk verhaal waar muziek in zit voor kinderen vanaf 3 jaar, uit de 'Paco gaat ...' geluidenboekjes-reeks.
Paco gaat met zijn vriend Bakary naar Afrika en leert prachtige instrumenten kennen, zoals de oed, djembé en balafon.

Auteur en illustraties: Magali Le Huche
Met 16 muziekjes en geluiden van echte instrumenten om naar te luisteren
Thema's: muziek, de opera
Aantal pagina's: 2
Afmetingen: 21 x 18,5 x 1,5 cm
Verschijningsdatum: maart 2018
Uitgeverij: Clavis

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.190.220.36
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.