Muzikale knuffel Pom de witte beer

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO033

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (26)

Maak een muzikale reis met deze muziekknuffel uit de collectie « Le voyage d'Olga » ! Pom is een mooie ijsbeer met een dikke, zachte, witte vacht die een zoete melodie speelt als je aan de okergele koord trekt. Pom is de trouwe metgezel van de reisgans Olga en heeft net als zij veren op zijn hoofd.

Materialen: katoen, polyester, elastaan, linnen. Wassen op 30 graden, verwijder het muziekdoosje voor het wassen. Geen droogkast.

Geschikt vanaf de geboorte.

Hoogte: 30 cm

39,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714041

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeKnuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Er was eens: Mama Olga, een wilde gans die een lange reis maakte om de wereld te ontdekken met haar kleintjes, Bambou, Plumette en Flechette. Ze vertrokken over de grote vlakten naar verre landen, hoog in de lucht boven de oceanen en de bergen, op zoek naar anderen...

De 'anderen' waren Chaussette de vos en Petite Chaussette de kleine vos. Vervolgens ontmoeten ze Josephine de vriendelijk, moederlijke, blauwe vinvis en twee kleine muizen, Pablo en Lisette. Elk van hen ontvangt de reizende familie hartelijk en deelt hun avonturen. . . Klim op Olga's rug en vlieg mee naar deze wonderlijke wereld...

Deze collectie « Le voyage d'Olga » is een samenwerking van Moulin Roty met Cécile Blindermann. Na haar studies aan de École Nationale Supérieure des Arts Décoratifs (Hogere Nationale School voor Decoratieve Kunsten) in Parijs, creëerde Cécile Blindermann kits uit vilt en wol voor tijdschriften en de speelgoedwinkel «Pain d'Epices» in Parijs. Ze schreef ook boeken over deze creatieve techniek en nam deel aan verschillende tentoonstellingen. Cécile gebruikte al haar gevoel en expertise voor het creëren van deze bijzondere collectie vol tedere, ongewone en aanhankelijke karakters.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.23
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories