Muzikale paddenstoel - Pomme des bois

Zacht muziekspeeltje met leuke melodie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO366

Pomme des Bois de Moulin Roty (20)

Deze muzikale paddenstoel en zijn grappig slakkenvriendje helpen je baby wakker te maken en tot rust te komen. Trek aan het schijfje achteraan om de melodie af te spelen.

Leuk om te combineren met de andere knuffels en speeltjes uit de Pomme des Bois-collectie.

34,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 675042

CollectiePomme des Bois
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf de geboorte

Paddestoel muziekspeeltje van Moulin Roty is een zachte muziekdoos voor in de kinderkamer. De muziekdoos is afneembaar zodat je de stof eenvoudig kan wassen.

Het muziekspeeltje komt uit de Pomme des Bois-collectie. Deze collectie staat voor een vrolijke wereld vol met vreugde van het ontdekken. De combinatie van natuurlijk katoen met de kleuren van kreupelhout zorgen voor een tedere collectie vol spontaniteit.

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 27 cm
Materiaal: katoen, polyester, linnen, polystyreen & beuk - OEKO-TEX® gecertificeerd
Wasadvies: wassen op 30° wolprogramma - niet in de droogkast - verwijder het muziekmechanisme voor het wassen

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Pomme des Bois de Moulin Roty
Inspiratie en stories