naadloze comfort en slaapbeha in bio katoen

Staat: Nieuw product

Carriwell

Carriwell introduceert een absoluut unieke collectie "organic-cotton" borstvoedingslingerie met dezelfde unieke eigenschappen als de meermaals...

15,50 €

10,08 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5551

Carriwell introduceert een absoluut unieke collectie "organic-cotton" borstvoedingslingerie met dezelfde unieke eigenschappen als de meermaals bekroonde microfiber lingerie. Als eerste producent is Carriwell erin geslaagd om naadloze lingerie te produceren uit biokatoen. Deze comfortbeha is speciaal ontwikkeld voor de kraamperiode. Zeer geschikt om mee te slapen door het ontbreken van sluitingen en haakjes. Houdt zoogcompressen op hun plaatsen kan zonder problemen omhoog worden geschoven om borstvoeding te geven. Check de handige maattabel en kies uit de maten S, M, L, of XL zonder te hoeven passen. Verkrijgbaar in wit of zwart.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Carriwell is een Deens bedrijf, gespecialiseerd in zwangerschapslingerie, inclusief steuntops, bh's met clips, steunbanden en slaapkledij. De producten zijn innovatief, kwalitatief, comfortabel en aantrekkelijk, speciaal ontwikkeld om vrouwen er goed te doen uitzien en goed te doen voelen tijdens hun zwangerschap en kraamtijd.