Nagellak voor kids - Kers

Staat: Nieuw product

Namaki

CB059

Mini cadeautjes, maxi pret! (148)

Warme kleuren fleuren de herfst op, zeker als je ze de hele dag bij je draagt op je nagels. Namaki is een frans merk dat als eerste natuurlijke nagellak voor kinderen op de markt brengt.

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 110231

TypeKindernagellak
KleurRood

Ook kids willen een kleurtje op hun nagels, nét als mama! Deze kersrode, gifvrije nagellak op basis van water is speciaal ontworpen  voor kinderen, maar kan natuurlijk ook door mama's gebruikt worden. Een formule zonder parabenen, zonder formaldehyde, zonder phtalaten, zonder tolueen, zonder kamfer en zonder nano-partikelen. Een nagellak die je dus veilig kan gebruiken. Eenvoudig aan te brengen, het droogt heel snel en je kan het verwijderen zonder dissolvant. Je verwijdert het net zoals een sticker.

Breng de nagellak aan op schone nagels. Laat 1 à 2 minuten drogen. Indien nodig, breng een tweede laag aan. Om de nagellak te verwijderen, pel een hoekje los en trek voorzichtig de lak af de nagel. Sluit het flesje goed na elk gebruik. De nagellak kan je tot 12 maanden na opening bewaren.

Opgelet : niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Niet inslikken. Te gebruiken onder toezicht van een volwassene. Alleen voor uitwendig gebruik.

 

  • Nagellak op waterbasis
  • Inhoud: 7,5 ml
  • Formaat: Ø28 mm ‐ h 58 mm
  • Made in France
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
Namaki - Het franse merk Namaki voert veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Alle Namaki producten worden enkel uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk en zijn klinisch getest en hypo-allergeen verklaard. Ook respect voor het milieu is geen holle kreet bij Namaki. Het fabricatie-proces van de make-up verloopt volgens strikte normen (geen pesticiden, enkel bio-producten worden gebruikt). De verpakking wordt zo klein en licht mogelijk gemaakt, wat resulteert in minder CO2 uitstoot bij het transport van de producten. Waar mogelijk wordt niet-gebleekt karton gebruikt voor de verpakking. En last but not least zijn alle Namaki producten 100% recycleerbaar.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories